040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Waterhoenlaan 10, Beek en Donk

€ 435.000,= kosten koper

Circa 549 m2

Circa 193 m2

Circa 690 m3

Circa 1969

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Wilt u op een van de mooiste locaties in Beek en Donk wonen? Dan is dit uw kans!
Charmant vrijstaand woonhuis met garage en extra slaapkamer en badkamer op de begane grond. Verder 4 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Vrije ligging tegenover fraai park met grote vijver.

Inhoud : ca. 690 m³ exclusief garage
Woonoppervlakte : ca. 193 m²
Perceeloppervlakte: ca. 549 m²
Bouwjaar : ca. 1969, uitgebouwd in 1991
Kadastraal bekend: Gemeente Beek en Donk, sectie L, nummer 607, groot 5 are en 49 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Aangelegde voortuin met monumentale boom (zwarte berk). Prachtig blijvend vrij uitzicht met enkel bestemmingsverkeer in de Waterhoenlaan.

Indeling
Begane grond
Entree, hal, garderobe en meterkast (7 groepen, aardlekschakelaar en brievenbus). De hal heeft een natuurstenen tegelvloer en schoonmetselwerk wanden. Toiletruimte met een raampje, vloer- en wandbetegeling en fonteintje. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, de keuken en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is speels van vorm. Door de twee grote ramen aan de voorzijde heeft u een mooi uitzicht op het park en de vijver. De wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk.
Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd en is er een schuifpui naar het terras. De woonkamer heeft isolerende beglazing en er is een aansluitmogelijkheid op het rookkanaal.

Vanuit de woonkamer is er ook een deur naar de keuken.
De keuken is mooi ruim en praktisch van opzet. De opstelling is tegen de wand geplaatst. De aanrechtzijde is voorzien van een raam zodat goede lichtinval en zicht naar buiten gegarandeerd is. De inrichting is netjes maar gedateerd.
Er is een vaatwasser, een gaskookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven en twee rvs spoelbakken. Tegen de andere wand zijn een aantal kasten en de koelkast geplaatst. De vloer is afgewerkt met tegels en voorzien van vloerverwarming.

Aansluitend bevindt zich de bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur. Hier is de CV-ketel (HR combi). De vloer is betegeld en er is een uitstortgootsteen.
Verder een deur naar de tuin.

Vanuit de woonkamer is er een deur naar de zij-uitbouw met slaapkamer, badkamer en toilet. De slaapkamer ligt aan de achterzijde, heeft een vaste wastafel en een schuifpui naar het terras. Tevens zijn er vaste kasten. De deuren zijn extra breed (rolstoel-/seniorproof).

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een ligbad, een douche en een vaste wastafel, geïntegreerd in een meubel met zij- en onderkasten. De wanden en vloer zijn betegeld.

Centraal tussen de slaapkamer en de badkamer bevindt zich separaat een zeer ruim toilet met een wandcloset en een fonteintje.

Eerste verdieping
Overloop met vaste inbouwkasten en toegang tot 4 slaapkamers, badkamer en een kleine bergvliering. Badkamer met toilet, ligbad en vaste wastafel. De wanden en de vloer zijn betegeld.
Slaapkamer 1 beschikt over een dakkapel en een zijraam. Slaapkamer 2 heeft een vaste inbouwkast en een dakkapel.
Slaapkamer 3 is een ruime kamer met een vaste wastafel, vaste inbouwkast en een deur naar het platdak. Slaapkamer 4 ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over een vaste inbouwkast en dakkapel. Alle slaapkamers zijn voorzien van wastafelaansluitingen.

Tuin
Achtertuin met terras, borders en vaste planten. Er is een vrije achterom en parkeergelegenheid op eigen terrein.

De ruime garage is in spouw gebouwd en heeft een loopdeur en een kanteldeur. De garage beschikt over een puntdak, met pannen gedekt. Er is een bergvliering.

De woning is heel rustig gelegen in een groene, prettige woonomgeving.
Er is een actieve buurtvereniging die veel organiseert voor jong en oud.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: C.
•Sfeervolle ruime woning op fraai locatie.
•Overwegend isolatieglas, dak deels geïsoleerd en spouwmuurisolatie.
•Vrije ligging tegenover park en vijver.
•Deze woning is voor alle leeftijdscategorieën geschikt.
•Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
•Alle voorzieningen op loopafstand (medisch centrum, basisscholen, winkels, bibliotheek)

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×