040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Elckerlyclaan 4, Eindhoven

€ 285.000,= kosten koper

Circa 177 m2

Circa 120 m2

Circa 325 m3

Circa 1968

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze ruime en goed onderhouden woning met een uitgebouwde woonkamer, moderne eetkeuken, 4 slaapkamers en tuin op het zuiden met berging en vrije achterom is gelegen aan een groen plantsoen nabij diverse scholen en winkelcentrum Woensel. De mogelijkheid bestaat om er een garage bij te kopen.

Inhoud : ca. 325 m³
Woonoppervlakte : ca. 120 m²
Perceeloppervlakte: ca. 177 m²
Bouwjaar : ca. 1968
Kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie P, nummer 957, groot 1 are en 77 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Entree/hal met antracietkleurige natuurstenen tegelvloer, praktische trapkast, de trapopgang naar de verdieping, een vernieuwde uitgebreide meterkast met extra groepen en het toilet. Het betegelde toilet is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.
De ruime doorzonwoonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft stukwerk wanden en een gestukt plafond. De woonkamer is ingedeeld met een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde.
Er is een sfeervolle open haard. De wanden en het plafond zijn
voorzien van nieuw stucwerk. De woonkamer is prettig licht.
Het eetgedeelte is extra ruim door de uitbouw. De tuindeur geeft toegang tot de achtertuin.
De royale moderne open eetkeuken is uitgerust met een L-opstelling voorzien van een 5-pitsgaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap. De losse koelkast is ter overname. Er is extra veel kastruimte aanwezig. In de keuken is voldoende plaats voor een eettafel of bar. Via de keukendeur komt u in de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met aansluitend 4 slaapkamers, een praktische bergkast en de badkamer. Slaapkamer 1 is een mooie ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde. De slaapkamers zijn allen voorzien van kunststof kozijnen, houten plafonds en vloerbedekking.
Slaapkamer 2 is ook een royale kamer, aan de achterzijde gesitueerd, en heeft een vaste wastafel. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van elektrische screens.
Slaapkamer 3 is een kleinere slaapkamer aan de achterzijde en geeft toegang tot het balkon. Slaapkamer 4 ligt aan de voorzijde.
Verder is er een grote inbouwkast met daarin de aansluitingen voor de wasapparatuur, mechanische ventilatie en de CV-ketel (2008).
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een toilet, een douche met glazen spatscherm, moderne vaste wastafel op stalen frame.

Tuin
Op het zuiden gelegen ruime achtertuin met een berging en vrije achterom. De achtergevel is uitgebreid met een terrasoverkapping. De “groene” tuin is aangelegd met borders met vaste beplanting.
Doordat de tuin aan een parkje grenst heeft u geen achterburen. Dit staat garant voor 100% privacy.

Bijzonderheden
- De woning is beneden voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ glas.
- De verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas.
- Het dak is in 2008 vernieuwd en extra geïsoleerd.
- De woning is goed onderhouden en keuken en badkamer zijn modern ingericht.
- Optimaal geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing, dak- en vloerisolatie.
- De gehele woning is recentelijk voorzien van nieuw stucwerk.
- Woning is zowel aan de voor- als achterzijde vrij gelegen.
- Een garage bijkopen is mogelijk, de vraagprijs bedraagt € 16.000,= k.k.
- Deze woning heeft een Energielabel: C

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×