040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Geldropseweg 189 A, Eindhoven

€ 185.000,= kosten koper

Circa 60 m2

Circa 175 m3

Circa 1972

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Mooi afgewerkt 2-kamerhoekappartement. Gelegen op de 2e verdieping met prachtig uitzicht, zonnig balkon en met een berging in het souterrain. Fraaie, centrale ligging nabij het centrum en alle voorzieningen en uitvalswegen op korte afstand.

Inhoud : ca. 175 m³
Woonoppervlakte : ca. 60 m²
Bouwjaar : ca. 1972
Kadastraal bekend : Gemeente Stratum, sectie E, nummer 6232, A29
Aanvaarding : Op korte termijn mogelijk

Indeling
Centrale entree met bellentableau, trapopgang en toegang tot de bergingen. Het appartement is op de 2e etage gelegen op de hoek, wat de privacy ten goede komt.

De hal heeft een houten vloer en geeft toegang tot alle ruimten, middels mooie paneeldeuren. In de hal zijn 2 kasten aanwezig, waarvan in 1 de CV-ketel is geplaatst (bouwjaar ca. 2011) en in de andere de wasmachine-aansluiting zich bevindt.

Lichte en sfeervolle woonkamer met duurzame fraaie houten vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond met inbouwspots.

Door de hoekligging zijn er ramen aan de zijkant, met veel lichtinval maar ook een fraai uitzicht op het park. De ramen in de woonkamer worden op korte termijn vervangen door kunststof kozijnen met HR ++ glas.

Mooie open keuken met witte hoogglans inrichting en hardstenen werkblad. Het grote spoeleiland met veel kastruimte is de afscheiding van de keuken naar de kamer. Als apparatuur is er een vaatwasser, koelkast, 5-pits gasfornuis, afzuigkap en een combi-oven/magnetron.

Ruime slaapkamer, ook hier is de houten vloer gelegen. De kamer heeft een kastenwand en openslaande deuren naar het balkon. Hier is een rolluik geplaatst.

De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met douchemogelijkheid, toilet (hangcloset) en wastafel met een meubel en spiegel met indirecte verlichting.

Er is een ruim hoekbalkon met een prettige ligging op zonzijde.

Bijzonderheden
•Mooi afgewerkt 2–kamer appartement; prettige lichtinval;
•Ligging aan de rand van Stratum, witte Dorp en het stadscentrum; uitzicht op een park;
•Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars; de servicekosten bedragen thans € 127,50
•Dit appartement heeft een Energielabel D ; de drie ramen in de woonkamer worden binnenkort vervangen en geplaatst met HR++ glas, dat zou een verbetering van het label betekenen.
•Echt een fijn appartement!! Maak een afspraak voor bezichtiging.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×