040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Heezerweg 197, Eindhoven

€ 298.000,= kosten koper

Circa 143 m2

Circa 122 m2

Circa 375 m3

Circa 1938

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op zeer centrale locatie in stadsdeel "Stratum", net buiten de ring gelegen, goed onderhouden woning met 5 slaapkamers, modern sanitair en keuken en mooie royale tuin met stenen berging. Gunstig gelegen nabij winkels, scholen en goede ontsluitingswegen.

Kadastraal bekend: Gemeente Stratum, sectie E, nummer 2395, groot 1 are en 43 centiare.


Indeling
Begane grond
De aangelegde voortuin zorgt voor privacy in de woning. Entree, mooie hal met originele granito vloer. Toegang tot de woonkamer, de keuken, een voorraad keldertje, toilet en de trapopgang.

Het toilet is modern afgewerkt met licht wandbetegeling en een vrij hangend closet en een fonteintje.

Alle kamers in het huis zijn voorzien van de originele paneeldeuren. De meterkast heeft een vernieuwde elektrische installatie met 7 groepen en een aardlekschakelaar.

De woonkamer heeft een fraaie hardhouten vloer. De wanden zijn voorzien van stucwerk en er is een balken plafond. De erker aan de voorzijde zorgt voor extra ruimte en een prettige sfeer.
Het hele pand is voorzien van isolatieglas. De achterzijde is voorzien van een tuindeur naar het terras, daarnaast zijn aan de achterzijde rolluiken geplaatst.

De modern ingerichte keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een 2-zijdige opstelling waarbij de originele vaste kast bewaard is gebleven. De aanrechtbladen zijn van graniet en voorzien van combi/oven-grill-magnetron, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en rvs spoelbak. Vanuit de keuken is er een achterdeur naar de tuin, voorzien van een elektrisch rolluik. Ook in de keuken ligt de authentieke granito vloer.


Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Op de slaapkamers en overloop ligt hetzelfde laminaat en ook hier is overal isolatieglas toegepast.
De ruime hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk en is tevens voorzien van CAI aansluiting. Praktisch detail is de typische ingebouwde kast.

Slaapkamer 2 is aan de voorzijde gelegen. Ook deze slaapkamer heeft stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Op de vloer ligt dezelfde laminaat als op de hoofdslaapkamer en ook hier is isolatieglas toegepast. Deze kamer heeft 2 ruimte besparende vaste kasten. De 3e slaapkamer is de kleinste van afmeting, aan de voorzijde gesitueerd.

De badkamer is vernieuwd in 2010 en heeft een moderne inrichting en uitstraling. De wanden en vloer zijn betegeld, er is een toilet en zeer ruime inloopdouche. De wastafel is geïntegreerd in een meubel. Een raam zorgt voor daglichttoetreding en extra natuurlijke ventilatie. Ook hier bevind zich een ruime vaste kast.

Tweede verdieping
De vaste trap is door middel van een paneeldeur afgesloten van de overloop.
De tweede verdieping is een volwaardige verdieping. De voorzolder heeft veel opbergmogelijkheden in kasten en in de dakschuinte en is voorzien van een wasbakje. Hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en de CV-combiketel (Nefit HR 2006).
Aan de achterzijde is een grote dakkapel geplaatst en zijn er 2 slaapkamers gerealiseerd.
De slaapkamers hebben ieder een eigen (paneel)toegangsdeur.
Nu is er gekozen voor een open verbinding tussen de 2 kamers, maar dit is eenvoudig te veranderen. Het dak is volledig geïsoleerd.

Tuin
De aangelegde achtertuin is omheind en voorzien van sierbestrating. Naast de twee betegelde terrassen zijn er beplante borders en een gazon. Achter in de tuin staat een stenen berging met plat dak. De berging is voorzien van elektra en extra buitenlichtpunt. Verder is er een achterom.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: D
•Mooie instapklare vooroorlogse woning
•Veel authentieke elementen behouden
•Centrale ligging, nabij stadscentrum, winkels en park op loopafstand
•Moderne keuken en badkamer
•Dak volledig geïsoleerd en ramen voorzien van isolatieglas
•Aanvaarding bij voorkeur op langere termijn.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×