040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Kalverstraat 62, Eindhoven

€ 335.000,= kosten koper

Circa 410 m2

Circa 130 m2

Circa 325 m3

Circa 1948

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op een ruim perceel gelegen hoekwoning met uitbouw, slaap- en badkamer op de begane grond, 2 slaapkamers op de eerste verdieping, grote tuin met nieuw gebouwde werkplaats/hobbyruimte. De woning heeft een vrije ligging op een privacy biedend perceel van 410 m². Op een centrale locatie nabij winkelvoorzieningen, scholen, centraal station, uitvalswegen en op korte afstand van het centrum van Eindhoven. Deze karakteristieke en zeer ruime woning met grote eigen oprit en achterom is gelegen in een ruim opgezette straat in stadsdeel Tongelre.

Inhoud : ca. 325 m³
Woonoppervlakte : ca. 130 m²
Perceeloppervlakte: ca. 410 m²
Bouwjaar : ca. 1948
Kadastraal bekend: Gemeente Tongelre, sectie F, nummer 1219, groot 4 are en 10 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Zeer ruime hal met tegelvloer en stucwerk wanden. Er zijn diverse inbouwkasten en ruimte voor de garderobe. Toiletruimte met hangcloset en wand- en vloerbetegeling, meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaar De elektrische bedrading evenals de groepenkast is vernieuwd.
Woonkamer met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en – plafond.
De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd. Er zijn tuindeuren naar de achtertuin.
Open keuken met tegelvloer. Keukeninrichting in L-vorm voorzien van 4-pits inductie kookplaat, combi-oven, koelkast, afzuigkap en vaatwasser en voldoende kastruimte.
Portaal met trapopgang en toegang tot de geheel betegelde badkamer uitgerust met een douche, 2 x wastafel, een ligbad (jacuzzi) en een toilet.
Slaapkamer met vloerbedekking, de wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk en er zijn twee inbouwkasten.

Eerste verdieping
De overloop heeft een vaste kast. Slaapkamer 1 met vloerbedekking en dakkapel aan de voor- en achterzijde, voorzien van rolluiken.

In de kast met schuifdeuren bevindt zich de cv-opstelling (Nefit topline HR bouwjaar ca. 2008 (huur)) en tevens de aansluiting voor de wasmachine.
Slaapkamer 2 met vloerbedekking, dakkapel aan de voor- en achterzijde, eveneens voorzien van rolluiken.

Tuin en bijgebouw
Grote voortuin met oprit geschikt voor meerdere auto's.
Achtertuin, onderhoudsvriendelijk aangelegd, bestraat en voorzien van een grotendeels overdekt terras, borders met beplanting, en achterom via de oprit. Er is tevens een carport.

In de achtertuin is in 2003 een groot bijgebouw gerealiseerd. Deze multifunctionele ruimte/werkplaats heeft tevens een garagedeur. De werkplaats is volledig geïsoleerd, in spouw opgetrokken en beschikt over verwarming, water en uitgebreide elektra. Het is een ideale ruimte voor hobby of werk aan huis.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: F.
•Op een ruim perceel gelegen hoekwoning met slaap- en badkamer op de begane grond, 2 slaapkamers op de eerste verdieping.
•De woning heeft een vrije ligging op een privacy biedend perceel van 410 m²
•Tevens gelegen op een centrale locatie nabij winkelvoorzieningen, scholen, centraal station, uitvalswegen en op korte afstand van het centrum van Eindhoven.
•De mogelijkheid bestaat om via de achterzijde een achterom te creëren.
•Nagenoeg geheel voorzien van rolluiken (deels elektrisch bedienbaar).
•Dak vernieuwd, geïsoleerde dakplaten en nieuwe pannen.
•Grote geïsoleerde en in spouw gebouwde werkplaats/hobbyruimte, voorzien van verwarming, water en uitgebreide elektra.
•Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×