040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Kronehoefstraat 50, Eindhoven

€ 389.000,= kosten koper

Circa 190 m2

Circa 128 m2

Circa 454 m3

Circa 1930

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze instapklare vooroorlogse uitgebouwde woning met zeer grote garage en berging heeft vele voorzieningen op loopafstand en uitvalswegen in de nabijheid. De woning is uitgebouwd met een serre en heeft 4 slaapkamers. De woning is in 2020/2021 volledig gerenoveerd. Nieuwe keuken, badkamer, toilet, stucwerk, vloeren etc.


Indeling
Begane grond
Entree geeft toegang tot de hal met fraaie pvc vloer en strak stucwerk wanden. De vernieuwde meterkast heeft 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Toegang tot woonkamer en trapopgang naar de verdieping.

Woonkamer met pvc vloer voorzien van vloerverwarming, sfeervol gelakt balken plafond en strak stucwerk wanden.
Er is een sfeervolle schouw met houtkachel. Toegang tot provisieruimte.

De lichte serre met kunststof kozijnen heeft dezelfde pvc vloer als de hal, woonkamer en keuken. De loopdeur geeft toegang tot de tuin.

Fraaie splinternieuwe moderne keuken met wandopstelling voorzien van vaatwasser, koelkast-/vriescombinatie, combimagnetron (Siemens), oven (Siemens), inductiekookplaat en afzuigkap (alle keukenapparatuur met 2 jaar garantie).

Toegang tot sanitaire ruimte op de begane grond. Deze in 2020 vernieuwde ruimte heeft een toilet, een modern wastafeltje en fraai tegelwerk.

Eerste verdieping
De lichte overloop met laminaatvloer heeft een deur naar het platte dak aan de achterzijde.
De woning is op de verdiepingen extra breed omdat een deel boven de gang bij de
verdiepingen hoort.
Slaapkamer 1 is zeer ruime slaapkamer met laminaatvloer en strak stucwerk wanden en - plafond. De kunststof kozijnen hebben isolatieglas.
Slaapkamer 2 is aan de voorzijde gelegen en heeft een laminaat vloer, stucwerk wanden en ook een stucwerk plafond. Ook hier zijn kunststof kozijnen toegepast met isolatieglas.
De badkamer is compleet nieuw. Er is een mooie inloopdouche, een wastafel en een toilet (Sanibroyeur). De moderne afwerking past prima in de sfeer van deze vooroorlogse woning.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar. Hier bevindt zich de CV-ketel (Atag Hr combi 2014) en de aansluitingen voor de wasapparatuur.
Toegang tot de 3e slaapkamer. Dit is een grote zolderslaapkamer met een grote dakkapel over de volle breedte voorzien van kunststof kozijnen en isolatieglas.
De 4e slaapkamer is een kleinere kamer/werkkamer. Ook hier is een mooie kwaliteit laminaat toegepast.

Tuin
De tuin is op het noorden gesitueerd en geheel bestraat.
Toegang tot de vrijstaande stenen extra grote garage, in spouw gebouwd. Behalve voor het parkeren van de auto is dit ook zeer geschikt als hobbyruimte. Aan de achterzijde toegankelijk met een loopdeur en sectionaal deur. Naast de woning is er nog een extra berging.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: C
•In 2020 geheel gerenoveerd.
•Instapklare woning.
•Het dak is deels geïsoleerd.
•Nagenoeg gehele woning is voorzien van isolatieglas.
•Grote garage, o.a. ideaal voor hobbyist.
•Ideale ligging nabij vele voorzieningen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×