040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Venuslaan 413, Eindhoven

€ 275.000,= kosten koper

ca. 155 m2

ca. 118 m2

ca. 390 m3

ca. 1967

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

! Splinternieuw !
Volledig gemoderniseerde en uitgebouwde woning, met nieuwe dakkapel, 4 slaapkamers, nieuwe keuken en badkamer en een grote berging. Gelegen in de woonwijk ‘Eckart’, op korte afstand van scholen, diverse winkelcentra en uitvalswegen/busverbindingen naar het stadscentrum en het omliggende snelwegennet A50, A58 en A2.

Indeling
Begane grond
Binnenkomend in de hal tref je een praktische trapkast aan met een vernieuwde groepenkast, een toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is een doorzonkamer die aan de achterzijde over de volle breedte is uitgebouwd. Er is een lichtstraat geplaatst voor extra daglichttoetreding waardoor het een lichte woonruimte is.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de achtertuin met terras. De woonkamer is uitgevoerd met een houten vloer en gestucte wanden en -plafond. De kozijnen zijn allemaal voorzien van isolatieglas.

De open keuken heeft een wandopstelling met een kunststof werkblad en een spoeleiland. Er is diverse inbouwapparatuur, zoals een elektrische kookplaat, een koelkast, een vaatwasser en een combi-oven.

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken. Hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en de c.v.-opstelling. De combiketel is nieuw. Er is een tuindeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben veel lichtinval door de grote raampartijen en zijn uitgerust met een laminaatvloer, stucwerk wanden en -plafonds.

De vernieuwde, betegelde badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is uitgerust met een inloopdouche, een wastafel en een vrij hangend toilet.

Tweede verdieping
Via een vaste trap kom je op de zolderverdieping met een royale slaapkamer door een grote dakkapel aan de achterzijde. De dakkapel heeft kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas.

Tuin
Zowel de voortuin als de achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd.
In de tuin bevindt zich een ruime stenen berging, voorzien van elektra.

Aan de voorzijde van de woning is voldoende parkeerruimte.

Bijzonderheden
- Deze woning heeft een Energielabel G, gezien de recente vernieuwingen wordt dit nog aangepast.
- Splinternieuw: vloeren, elektrische installatie, stucwerk, c.v., etc.
- Dubbel glas, dakisolatie en vloerisolatie. - In 2018 verbouwd, uitgebouwd en gerenoveerd. - Nieuwe keuken, badkamer, toilet.
- Onderhoudsvriendelijke tuin.
- Nabij diverse winkelcentra in de wijk, Winkelcentrum Woensel, scholen, medische centra, Ekkersrijt en diverse uitvalswegen A50, A58 en A2.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×