040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Pastoor Gautiusstraat 60, Gemert

€ 189.000,= kosten koper

Circa 183 m2

Circa 125 m2

Circa 400 m3

Circa 1970

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op rustige locatie “in het groen” gelegen ruime woning met 4 slaapkamers en een diepe achtertuin met eigen achterom. Sportaccommodaties en basisscholen zijn op loopafstand aanwezig.

Inhoud : ca. 400 m³
Woonoppervlakte : ca. 125 m²
Perceeloppervlakte: ca. 183 m²
Bouwjaar : ca. 1970
Kadastraal bekend: Gemeente Gemert, sectie M, nummer 2818, groot 1 are en 83 centiare.
Aanvaarding: In overleg

De woning is in een rustige kindvriendelijke straat tegenover een plantsoen met speelvoorzieningen gelegen. De diepe voortuin is netjes aangelegd en voorzien van vaste beplanting.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met garderobekast, meterkast (4 groepen) en toilet met fonteintje. De vloer is voorzien van tegels en de wanden zijn afgewerkt met granol.
De ruime Z-vormige woonkamer geeft een fraai en vrij uitzicht aan de voorzijde over het plantsoen en speelveldje. U heeft geen overburen. Er is een rolluik geplaatst.
De woonkamer is verder voorzien van een tegelvloer, granol wanden en een stucwerk plafond. De open trap geeft toegang tot de verdieping.
De dichte keuken is uitgerust met een eenvoudige opstelling. De wanden zijn deels betegeld en ook hier ligt een tegelvloer. Er is een keukengeiser voor warm water. De keuken geeft toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
De overloop is met een tochtdeur af te sluiten.
Slaapkamer 1 aan de voorzijde is een mooie ruime slaapkamer met behangen wanden en een stucwerk plafond. Er is een deur naar het balkon. Ook hier zijn rolluiken. Tevens is er een mogelijkheid om een wastafel te plaatsen.
Slaapkamer 2 aan de achterzijde gelegen is ook ruim van opzet. De wanden hebben een behangen afwerking en het plafond is voorzien van stucwerk. De 3e slaapkamer aan de achterzijde van de woning is goed van afmeting. De afwerking is hetzelfde als de andere slaapkamers.
De ruime badkamer is eenvoudig van inrichting. Er is een douche, toilet, een vaste wastafel en tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur. Een raampje zorgt voor natuurlijke ventilatie en daglicht in de badkamer.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. De overloop biedt toegang tot de zolderslaapkamer, de bergkamer en een separate bergruimte met CV-ketel (Radson VR 1996).
De ruime zolderkamer heeft een dakraam. Het realiseren van een grote dakkapel is zeker mogelijk.

Tuin
De achtertuin is op het noorden gelegen. Er is een grote overkapping die er voor zorgt dat u lekker lang buiten kunt zitten. De achtertuin is aan de ene zijde omheind door middel van een schutting met deels metselwerk en aan de andere zijde staat een heg van coniferen. Eigen achterom door middel van een poort. Vrijstaande stenen berging met elektra en plat dak.

Bijzonderheden
- Deze woning heeft een Energielabel: E
- De woning is prettig gelegen in een kindvriendelijke wijk en een vrij uitzicht.
- De woning dient gemoderniseerd te worden.
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×