040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Akkerweg 25, Helmond

€ 315.000,= kosten koper

Circa 244 m2

Circa 115 m2

Circa 497 m3

Circa 1996

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze mooie 2/1-kapwoning met inpandige garage en onderhoudsarme tuin is gelegen in de rustige, gewilde wijk De Akkers in Mierlo-Hout. Door de uitbouw aan de achterzijde veel leefruimte op de begane grond. De woning is goed onderhouden, netjes afgewerkt, prima geïsoleerd en vrij gelegen aan een brede laan, dichtbij natuurgebied het Goor en alle voorzieningen zoals winkels en sportaccommodaties.

Kadastraal bekend: Gemeente Helmond, sectie U, nummer 2604, groot 2 are en 44 centiare.

Het pand is mooi gelegen, vlakbij een plantsoen. Aangelegde voortuin en oprit met parkeergelegenheid.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met toegang tot de inpandige garage, toiletruimte en woonkamer. De betegelde toiletruimte is netjes afgewerkt met een hangcloset en fonteintje. Meterkast en alarminstallatie met camerasysteem.

De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Het zitgedeelte aan de voorzijde is een prettige, lichte ruimte.
De eethoek grenst aan de open keuken aan de tuinzijde. Dubbele tuindeuren geven toegang tot het terras en er is een lichtkoepel.
In het midden van de kamer is een portaal met de trap naar de 1e verdieping.

De witte keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en heeft veel kastruimte.
De inbouwapparatuur bestaat uit een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron oven. De keuken is in 2015 deels vernieuwd en dat geldt ook voor de meeste apparatuur.

Eerste verdieping
De overloop met linoleumvloer geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer.
De royale slaapkamer aan de achterzijde, over de volle breedte van de woning, is afgewerkt met een laminaatvloer, spuitwerk plafond en behangen wanden.
Ook de slaapkamer aan de voorzijde is royaal van afmeting en heeft dezelfde afwerking.
De geheel betegelde badkamer is uitgerust met zowel een ligbad als een douche, wastafel en hangcloset. Er is een raam met hor voor natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de 2e etage bereikbaar. Hier is een prettige slaapkamer gecreëerd met op maat gemaakte kastenwand en dressoir. De wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk en op de vloer ligt linoleum. Het plafond heeft inbouwspots en er is indirecte sfeervolle verlichting, in een koof verwerkt.


Garage/berging met tegelvloer en openslaande deuren aan de voorzijde; zeer geschikt om een praktijk aan huis te vestigen. Hier bevindt zich tevens de CV-installatie (Nefit ca. 2010), zonneboiler en de aansluiting voor de wasmachine.

Tuin
De achtertuin is onderhoudsarm aangelegd met grote grijze tegels. Er is een deels overdekt terras. Aan de achterzijde is een houten schutting geplaatst en de linker- en rechterzijde voorzien van een stenen muur.
Doordat de tuin geheel bestraat is, is deze makkelijk in te delen.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: B
•Ecovriendelijke woonwijk met goede isolatievoorzieningen, zonneboiler en zonnepanelen.
•Zeer goed onderhouden woning.
•Uitbouw met lichtkoepel.
•Inpandige garage/berging die voor meerdere doeleinden geschikt is.
•Alle voorzieningen, zoals winkels, sport en uitvalswegen zijn goed bereikbaar.
•Fijn woonhuis op een fijne kindvriendelijke locatie.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×