040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Botersteeg 1, Helmond

€ 269.000,= kosten koper

ca. 100 m2

ca. 384 m3

ca. 2015

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Bijna nieuwe woning in de gewilde wijk Brandevoort. De licht gekeimde woning heeft een vriendelijke uitstraling, een moderne afwerking en een complete keuken met apparatuur. Alle voorzieningen zijn op korte afstand even als het NS-station.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met eiken houten vloer die ook doorloopt in de woonkamer en keuken. Modern, geheel betegeld, toilet met wandcloset en fonteintje. Tevens bevindt zich hier de meterkast met 10 groepen en de aardlekschakelaar en de trapopgang naar de verdieping.

De prettig lichte woonkamer is voorzien van een grote raampartij met openslaande tuindeuren, dit zorgt voor een optimaal tuincontact. Er is een praktische provisiekast.

De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van een moderne L-opstelling. De inbouwapparatuur bestaat uit een fornuis met gaskookplaat en oven, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en vaatwasser.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop en slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer in dezelfde kleurstelling.
Slaapkamer 1 is een mooie ruime ouderslaapkamer aan de achterzijde met dakkapel.
Slaapkamer 2 is een kleinere kamer, ook aan de achterzijde, en voorzien van een dakkapel.
Slaapkamer 3 is aan de voorzijde gesitueerd eveneens met dakkapel.

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel met meubel. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Hier bevinden zich de CV-ketel en warmte-terugwin-installatie. Het realiseren van een vaste trap en een extra slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

Tuin
De achtertuin is op het zuiden gelegen en geheel bestraat. Vrijstaande houten berging en eigen achterom door middel van een poort.
Op het afgesloten binnenterrein bevindt zich de (huur)parkeerplaats.

Bijzonderheden
- Deze woning heeft een Energielabel: A
- De huurprijs voor de eigen parkeerplaats bedraagt € 52,= per maand.
- Leuke starterswoning met nette afwerking.
- Kindvriendelijke woonwijk.
- Een vaste trap naar de zolder en 4e slaapkamer realiseren is mogelijk.
- Dicht bij vele voorzieningen gelegen en nabij het NS-station.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×