040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

David Teniersstraat 6, Helmond

€ 219.500,= kosten koper

Circa 169 m2

Circa 72 m2

Circa 295 m3

Circa 1966

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze grotendeels gerenoveerde eengezinswoning ligt rustig aan een verkeersvrije straat. Het pand heeft een fijne leefruimte en onderhoudsarme (achter)tuin op het zuidwesten. De royale opslagruimte, thans in gebruik als Wellness ruimte, is multifunctioneel. Zeer kindvriendelijk gelegen en nabij alle denkbare voorzieningen zoals winkels, scholen, speel/sportfaciliteiten en een natuurgebied. Het stadscentrum is binnen handbereik. Maak een afspraak voor een bezichtiging!

De woning ligt aan een straat zonder autoverkeer, rustig en veilig. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende in de directe omgeving.

Ruime voortuin netjes omheind met een sierhekwerk.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met betegelde toiletruimte; meterkast (vernieuwd) en doorloop gang naar de keuken.
De sfeervolle woonkamer is voorzien van een authentiek behandelde parketvloer, wandafwerking met granol en schoonmetselwerk en een stucwerk plafond.
De separate keuken is in 2018 vernieuwd. De moderne inrichting biedt voldoende kastruimte.
De inbouwapparatuur bestaat uit: een 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, magnetron/oven, vaatwasser en een koelkast. De verdiepte kelderkast zorgt voor extra praktische bergruimte.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, de badkamer en een praktische inbouwkast.
De vloeren zijn belegd met laminaat (2018), grotendeels dubbel glas en aan de achterzijde zijn rolluiken geplaatst.
Geheel betegelde badkamer, uitgerust met een ligbad met douchegarnituur, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar; deze ruimte biedt veel opslagmogelijkheden. Er ligt een houten lamelvloer. Op de voorzolder is de CV-installatie geplaatst (Remeha 2011 HR). Er bestaat een mogelijkheid om hier een extra kamer te creëren.

Tuin
De onderhoudsvrije achtertuin is grotendeels bestraat, borders met vast groen en omheind met houten schuttingen. Aan de achterzijde staat een royale stenen opslagruimte (wellness ruimte) voorzien van verwarming en elektra. Tevens is er een poort voor de achterom.

Bijzonderheden
•Rustige ligging in een kindvriendelijke woonwijk nabij allerlei voorzieningen.
•Deels gerenoveerd, o.a. keuken uit 2018.
•Het pand is voorzien van een ‘exclusieve’ alarminstallatie en rookmelders.
•Deze woning heeft een Energielabel: E

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×