040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Haaghout 11, Helmond

€ 285.000,= kosten koper

Circa 114 m2

Circa 124 m2

Circa 450 m3

Circa 2010

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze onder moderne architectuur gebouwde woning is ruim van opzet. 4 slaapkamers, moderne keuken en sanitair, lichte woonkamer, zonnepanelen (ter overname) en een eigen parkeerplaats. Gelegen in de wijk “Houtse Akkers”. Voorziening op korte afstand en goede verbindingswegen met het centrum van Helmond en Eindhoven.

Deze populaire woning is gelegen aan rustige weg en heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde. De gehele woning is voorzien van rolluiken, met uitzondering van de voordeur.

Indeling
Begane grond
Via de entree bereikt u de hal met de toiletruimte en meterkast. Het sanitair is strak en tijdloos.

De woonkamer met pvc-vloer is georiënteerd op de achtertuin en heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. De achtertuin is te bereiken middels een loopdeur.

De keuken is aan de voorzijde gelegen. Via het raam heeft u een vrij uitzicht.
De keuken is geplaatst in dubbelwandige opstelling en voorzien van vaatwasser, combi-oven, gasfornuis, koelkast, afzuigkap en kunststof werkblad.

Eerste verdieping
Overloop met daaraan gelegen 3 slaapkamers en badkamer. Alle drie de kamers zijn van dusdanig formaat dat bedden en kasten goed te plaatsen zijn.
De gehele verdieping (met uitzondering van de badkamer) heeft dezelfde laminaatvloer.
De ruime badkamer is in dezelfde moderne stijl als de toiletruimte. In de badkamer treft u een ruime bad-/douchecombinatie, 2e toilet en wastafel met meubel. De wanden en de vloer zijn keurig betegeld.

Tweede verdieping
Middels vaste trap te bereiken voorzolder. Er is een technische ruimte met CV-combiketel, WTW- installatie en de wasmachineaansluiting. Er is volop bergruimte in de schuinte.
Vervolgens de 4e slaapkamer of hobbyruimte. Deze kamer is tevens prettig licht en ruim te noemen. De schuine kap is bij deze kamer erg hoog. Dit geeft een ruimtelijk effect.

Tuin
Deze onderhoudsvrije tuin met houten berging is gelegen op het zuiden. Er zijn schuttingen geplaatst en er is een achterom, via een afsluitbare poort. Op het achtergelegen terrein heeft u een eigen parkeerplaats.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: A
• Bijzondere, moderne architectuur.
• Veel lichtinval!
• De gehele woning is voorzien van rolluiken.
• Eigen parkeerplaats op het achtergelegen terrein.
•12 zonnepanelen ter overname (€ 5.000,=)
•Servicekosten binnenterrein parkeerplaats € 25,= per jaar.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×