040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Hortsedijk 64, Helmond

€ 369.000,= kosten koper

Circa 476 m2

Circa 195 m2

Circa 610 m3

Circa 1960

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

-Ook zeer geschikt als kangoeroewoning-/mantelzorgwoning-

Deze 2/1-kapwoning biedt door de zeer grote uitbouw aan de achterzijde een riante leefruimte op de begane grond. Tevens is er een royale werkruimte/slaapkamer. Op de verdiepingen bevinden zich 4 slaapkamers. Een oprit voor meerdere auto’s, een carport en een privacy biedende tuin maken het geheel compleet. Ook zeer geschikt als kangoeroewoning-/mantelzorgwoning.

Inhoud : ca. 610 m³
Woonoppervlakte : ca. 195 m²
Perceeloppervlakte: ca. 476 m²
Bouwjaar : ca. 1960
Kadastraal bekend: Gemeente Helmond, sectie G, nummer 2380, groot 4 are en 76 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Ruime hal met moderne toiletruimte, betegeld, met hangcloset en fonteintje. Tevens is hier de meterkast, een garderobe en de trapopgang.
Via een mooie paneeldeur met deels glas komt u in de woonkeuken. Deze is in een hoekopstelling geplaatst en heeft diverse inbouwapparatuur, zoals een 5 pits gasfornuis en rvs afzuigkap, oven (combi hete lucht met grill) en een koelkast. Het werkblad is van kunststof en op de vloer liggen grote tegels.
Er is een kelderkast en open doorloop naar de sfeervolle voorkamer.
Hier is de vloer met houten planken belegd, de wanden en plafond zijn bezet met stucwerk. De fraaie gietijzeren kachel is ter overname.

De uitbouw
Zoals de gehele woning is ook de uitbouw goed geïsoleerd, heeft een eigen groepenkast en een eigen CV-ketel. Zowel via de keuken als de voorkamer is een halfopen doorloop naar de achtergelegen serre-achtige ruimte; deze kan onder andere ook goed dienst doen als eetkamer. Er ligt een tegelvloer, die deels is voorzien van vloerverwarming. De schuifpui en lichtkoepel zorgen voor een goede lichtinval. Er is een zelfstandige entree vanuit de tuin.
Deur naar de multifunctionele ruimte, die op dit moment in gebruik is als kantoor. Hier is dezelfde tegelvloer doorgelegd met deels vloerverwarming.
Dit geldt ook voor de volgende kamer, die geschikt is als bergkamer/werkkamer of om een slaapkamer van te maken.
De betegelde badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel.
Aansluitend is er een tuinkamer met tegelvloer met vloerverwarming en schuifpui naar de achtertuin. In deze ruimte is een kleinere, 2e keuken geplaatst met onder andere een kookplaat en een rvs afzuigkap. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Eerste verdieping
De overloop heeft vloerbedekking en biedt toegang tot drie slaapkamers, aan de achterzijde met rolluiken en schroten plafond afwerking.
De grote badkamer zou je retro kunnen noemen; grotendeels betegeld en uitgevoerd met een ligbad, toilet en een wastafel. Een groot raam geeft licht, zicht op de uitbouw en tuin, en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar, met bergruimte, CV-ketel en badgeiser. Zolderkamer met dakkapel aan de achterzijde.

Tuin
Voortuin en oprit. Achter de poort bevindt zich een carport met 2 lichtkoepels.
De zijtuin heeft een brede border met vast groen en sierbestrating.
Aan de achterzijde wordt de tuin breder en heeft een gazon, grote overkapping en een stenen schuur. De tuin geeft hier veel privacy, er zijn geen achterburen.

Bijzonderheden
•Echt een pand wat u van binnen moet zien om de juiste indruk te krijgen
•Multifunctionele uitbouw met veel ruimte en mogelijkheden, o.a. door de keuken en badkamer. Geschikt als zelfstandige mantelzorgwoning met een eigen ingang.
•Optie tot verdere uitbreiding mogelijk met de reeds aanwezige voorbereidingen zoals vloerverwarming, elektra en water.
•De begane grond is grotendeels voorzien van zonnescreens.
•Perfect isolatiepakket in de uitbouw.
•Op korte afstand uitvalswegen naar Eindhoven en van diverse voorzieningen.
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: F

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×