040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Mahoniehoutstraat 67, Helmond

€ 229.000,= kosten koper

Circa 147 m2

Circa 125 m2

Circa 350 m3

Circa 1960

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze leuke woning heeft onder andere een royale erker aan de voorzijde, een serre over de volle breedte, een ruime garage, berging en oprit met eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde. De woning is gelegen in de Houtwijk van Mierlo-Hout op loopafstand van winkels, scholen en grenzend aan de voetbalvelden.
Inhoud : ca. 350 m³
Woonoppervlakte : ca. 125 m²
Perceeloppervlakte: ca. 147 m²
Kadastraal bekend: Gemeente Helmond, sectie T, nummer 3646, groot 1,47 are.
Aanvaarding : In overleg

Begane grond
De voortuin is grotendeels voorzien van sierbestrating en heeft enkele borders.
De overdekte entree, voorzien van rolluik, geeft toegang tot het woonhuis.
Hal met granieten vloer voorzien van vloerverwarming. Deze vloer is over de gehele begane grond doorgelegd. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje. Meterkast met 6 groepen en een praktische kelderkast.
De royale woonkamer heeft een mooie erker met inbouwspots aan de voorzijde en is voorzien van hardhouten kozijnen en isolatieglas.
De wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk en er zijn sierlijsten met inbouwspots toegepast.
De open keuken staat centraal in verbinding met de woonkamer.
De keukeninrichting is geplaatst in een U-opstelling en is voorzien van een houten werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een kookplaat, een afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een heteluchtoven. Tevens is er een close-in boiler aanwezig.
Aan de achterzijde is de woning volledig uitgebouwd door middel van een serre (2009). De serre staat volledig in verbinding met de woonkamer en ook hier is de granieten vloer netjes doorgelegd. Er is tevens een designradiator.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot de slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet.
Slaapkamer 1 aan de voorzijde is een mooie ruime slaapkamer met deels stucwerk wanden en behang, een stucwerk plafond en vloerbedekking. Tevens is er een vaste kast aanwezig.
Slaapkamer 2 is eveneens een ruime slaapkamer met laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond met inbouwspots. Tevens is deze kamer voorzien van een rolluik.
Het toilet is netjes betegeld en heeft een wandcloset, fonteintje en designradiator.
De badkamer is aan de achterzijde gesitueerd en voorzien van een rolluik. De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een ligbad, vaste wastafel, douche en designradiator.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en de CV-ketel (huur 2018). De slaapkamer is een volwaardige (slaap)kamer met dakkapel, schrootjes en een laminaatvloer.

Tuin
De achtertuin is gesitueerd op het oosten. De bestrating bestaat uit hardstenen tegels en de tuin is verder omheind door middel van een stenen muur.

De ruime garage en separate berging zijn in spouw gebouwd en te bereiken door middel van een separate loopdeur en een roldeur aan de achterzijde, tevens vanuit de tuin bereikbaar.

De royale oprit aan de achterzijde geeft de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: D
•Ideale starterswoning in kindvriendelijke wijk met vele voorzieningen in de nabijheid.
•De woning is uitgebouwd aan de voorzijde met een erker en aan de achterzijde met een serre.
•Leidingen en elektra op de begane grond zijn vernieuwd!
•Begane grond geheel voorzien van granieten tegelvloer met vloerverwarming.
•Vaste trap naar de zolder.
•De bijdrage voor de CV-ketel bedraagt thans € 36,50 per maand.
•Weinig vergelijkbare objecten in de Houtwijk: erker + serre + berging + garage + eigen oprit.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×