040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Meienvoort 5, Helmond

€ 440.000,= kosten koper

Circa 355 m2

Circa 175 m2

Circa 670 m3

Circa 2001

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Royale, uitgebouwde tweekapper in Brandevoort met een mooie, lichte leefruimte op de begane grond. Drie slaapkamers op de 1e verdieping en een riante zolderruimte met mogelijkheid om meer kamers te realiseren. Diepe garage/berging en een oprit voor meerdere auto’s. Leuk aangelegde voor- en achtertuin en een perfecte ligging.

Inhoud : ca. 670 m³
Woonoppervlakte : ca. 175 m²
Perceeloppervlakte : ca. 355 m²
Bouwjaar : ca. 2001
Kadastraal bekend : Gemeente Helmond, sectie U, nummer 4091, groot 3 are en 55 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
De entree van de woning bevindt zich aan de zijkant. Hal met marmoleum vloer. De geheel betegelde toiletruimte is in 2017 vernieuwd en voorzien van een design wandcloset en fonteintje. De meterkast bevindt zich ook in de hal en er is een garderoberuimte.

De royale woonkamer heeft een prettige lichtinval door de erker aan de voorzijde en de vele raampartijen, ook aan de zijkant. De strakke marmoleumvloer met sierbies loopt vanuit de hal door in de woonkamer.

Het eetgedeelte ligt aan de achterzijde van de woning en staat in open verbinding met de keuken.

Achter het eetgedeelte in de uitbouw is een gezellige tuinkamer gerealiseerd die met schuifdeuren af te sluiten is van de woonkamer en voorzien is van een fraaie lichtstraat. Er is een sfeervolle gashaard met kalkzandstenen omlijsting en openslaande deuren geven toegang tot het terras en de tuin. Er ligt een pvc-vloer.
De open keuken is voorzien van een blauw/beuken inrichting in hoekopstelling met een kunststof blad, veel kastruimte en een combi magnetronoven, koelkast, gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. De achterwand is betegeld.
Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken te bereiken, deze bevindt zich in de uitbouw. Hier is een keukenblok geplaatst en er is toegang tot de inpandige garage.

Eerste verdieping
Ruime overloop met toegang tot de badkamer en drie slaapkamers.
Slaapkamer 1 is een ruime kamer, gelegen aan de achterzijde. De gehele eerste verdieping is voorzien van een marmoleumvloer.
Slaapkamer 2 en 3 liggen aan de voorzijde van de woning.
De fraaie, geheel betegelde badkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Deze is in 2017 vernieuwd en voorzien van een ligbad, een inloopdouche met glazen wand, een toilet, een design radiator en een dubbele vaste wastafel met een praktisch meubel.

Tweede verdieping
Vaste trap naar een riante tweede verdieping met een fraaie hoogte. De ruimte is voorzien van een dakkapel. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur, alsmede de Agpo cv-ketel, warmte-terugwin-systeem en de zonneboiler. Er zijn meerdere slaapkamers te realiseren.

Garage
De diepe garage/berging is bereikbaar vanuit de bijkeuken en via een loopdeur en elektrische roldeur vanaf de oprit. Tevens is er een achterdeur naar de tuin.

Tuin
De tuin is voorzien van 2 terrassen, sierbestrating, een gazon, vaste beplanting in borders en een houten berging/tuinhuis.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: A.
•Door de uitbouw is er een royale leefruimte op de begane grond met fraaie lichtinval.
•Vernieuwde badkamer en toilet (2017).
•Gehele woning voorzien van paneeldeuren.
•Extra (slaap-)kamers te realiseren op de ruime zolder.
•Gezellige tuinkamer.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×