040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Sint Antoniusweg 6, Helmond

€ 535.000,= kosten koper

Circa 1385 m2

Circa 335 m2

Circa 1350 m3

Circa 1935

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op zoek naar ruimte? De helft van een vooroorlogse langgevelboerderij op een perceel van bijna 1.400 m², gelegen op centrale locatie aan de rand van Brandevoort. De boerderij heeft een vernieuwd en geïsoleerd dak en vernieuwde kozijnen met isolatieglas. Het huis is in de huidige staat prima te bewonen. Er is nog veel extra ruimte met veel indelingsmogelijkheden.
Een unieke kans om uw droomhuis te realiseren.

Inhoud : ca. 1.350 m³
Woonoppervlakte : ca. 335 m²
Perceeloppervlakte : ca. 1.385 m²
Bouwjaar : ca. 1935
Kadastraal bekend : Gemeente Helmond, sectie T, nummers 6901 en 6903 gedeeltelijk, groot ca. 13 are en 85 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Algemeen
U koopt een zeer ruime langgevelboerderij met veel mogelijkheden om naar eigen idee en wensen uw droomhuis te realiseren. Het betreft een degelijk gebouwde, goed onderhouden en deels gerenoveerde boerderij. De splitsing dient nog aangepast te worden, in de nieuwe situatie wordt het huis groter dan het nu is. We hebben een tekening met een mogelijk verbouwingsplan toegevoegd.

Indeling
Begane grond
De diepe voortuin geeft u veel privacy in de woning. Aangelegde zijtuin en oprit. De oprit is circa 20 meter lang en biedt de mogelijkheid om meerdere auto’s te parkeren.

Entree woonhuis, hal met meterkast (10 groepen en krachtstroom). Vanuit hier heeft u toegang tot de werk-/slaapkamer op de begane grond en de woonkamer. De hal is voorzien van een lichte tegelvloer.

De sfeervolle woonkamer heeft veel lichtinval door de raampartijen en heeft een eikenhouten vloer en stucwerk wanden en plafond.

De ruime werk-/slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Deze kamer is afgewerkt met een parketvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Tevens is er een rolluik aanwezig.

Grote leefkeuken met tegelvloer en hoekopstelling. De inbouwapparatuur bestaat uit een combi-oven/grill/magnetron, vaatwasser en grote oven, allen van het merk Bosch. En verder een keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken heeft u zicht op de diepe achtertuin.

Aansluitend is er een bijkeuken met tegelvloer en aansluitingen voor de wasapparatuur. Er is een achterdeur naar het terras. Verder zijn een grote berging en de badkamer bereikbaar vanuit de bijkeuken.

De badkamer is keurig verzorgd, de uitvoering is gedateerd. Er is een ligbad, toilet, douche en vaste wastafel met meubel.

Een bergruimte van circa 25 m² heeft een deur naar de achtertuin. Deze ruimte is prima bij het woongedeelte te betrekken.
Aansluitend een grote multifunctionele ruimte en een verbinding naar een grote inpandige berging van ruim 15 m². De multifunctionele ruimte heeft een tegelvloer, MDF-plafond en een pui aan de voorzijde met een rolluik.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achterhal met deur naar terras. Vanuit hier kunt u naar de grote provisie-/wijnkelder en de trapopgang naar de verdieping.
De kelder op stahoogte is ruim 10 m² groot.
Boven het keldergedeelte is nog een ‘opkamer’.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot de slaapkamers. Slaapkamer 1 met laminaatvloer en praktische vaste kast, stucwerk wanden en een vliegenhor. Slaapkamer 2 is een zonnige slaapkamer met laminaatvloer, dakkapel aan de voorzijde, een vaste kast, stucwerk wanden, vliegenhor en rolluiken.

Tweede verdieping
Grote, vrij in te delen, zolderruimte van circa 55 m² groot. Hier kunnen meerdere slaapkamers en een badkamer gerealiseerd worden. Het dak is vernieuwd, er zijn geïsoleerde dakplaten en nieuwe dakpannen geplaatst.
Deur naar 2e zoldergedeelte van circa 85 m² groot. Deze ruimte is ook nog vrij in te delen. Hier bevindt zich de CV-opstelling (Nefit HR combi Excellent) met boiler. De ruimte is dusdanig hoog dat er nog een zolderverdieping te realiseren is.

Tuin
De riante achtertuin is ingericht met een terras, groot gazon, een kersenboom, volwassen bomen en vaste planten. De tuin is omheind met een schutting en hekwerk. In de tuin staat verder een ruime schuur met betonvloer, sectionaaldeur en een golfplaten dak.

Bijzonderheden
- De kozijnen zijn grotendeels vervangen door mooie aluminium/kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas en roedeverdeling in het glas en deels door hardhouten kozijnen.
- De zinken dakgoten zijn vernieuwd.
- Complete dak vernieuwd; geïsoleerde dakplaten en nieuw gebakken pannen.
- Degelijk gebouwde boerderij met heel veel mogelijkheden.
- Uniek perceel van bijna 1.400 m².

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

×