040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Troelstrastraat 10, Helmond

€ 415.000,= kosten koper

Circa 223 m2

Circa 111 m2

Circa 481 m3

Circa 1988

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Moderne en goed onderhouden vrijstaand/geschakelde woning met inpandige garage/berging, mooie veranda aan de achtergevel en een fijne loungehoek in de achtertuin. Gelegen in Mierlo-Hout, op korte afstand van alle voorzieningen, zoals uitvalswegen naar Eindhoven en Deurne, NS-station, combi (winkel)centrum en winkelcentrum Mierlo-Hout.
Vrije ligging aan de Goorloop aan de achterzijde.

Perceeloppervlakte: ca. 223 m²
Inhoud : ca. 481 m³
Woonoppervlakte : ca. 111 m²
Gebouwgebonden buitenruimte : ca. 22,5 m²
Overig inpandige ruimte : ca. 27 m²
Bouwjaar : ca. 1988
Kadastraal bekend: Gemeente Helmond, sectie T, nummer 5712, groot 2 are 23 ca.
Aanvaarding : In overleg

Parkeren op eigen terrein is mogelijk en tegenover de woning zijn parkeervakken gelegen. Aangelegde voortuin en bestrating voor de garage.

Indeling
Begane grond
Overdekte entree. Hal met lichte tegelvloer. De betegelde toiletruimte is gemoderniseerd en voorzien van een hangcloset en fonteintje. Ook de meterkast is gemoderniseerd en uitgebreid.
Trapkast met praktische bergruimte en unit van de vloerverwarming. Tevens is er een alarminstallatie aanwezig.

Toegang tot de lichte, uitgebouwde woonkamer met halfopen keuken met eiland. In de hele ruimte is de lichte tegelvloer gelegen, voorzien van vloerverwarming. Er is dubbel glas toegepast en er is een rolluik aan de voorzijde.

De uitbouw is over de volle breedte uitgevoerd in 2003. De woonkamer is makkelijk in te delen met het zitgedeelte aan de voorzijde en de eethoek grenzend aan de keuken. Zowel via de openslaande tuindeuren als de keukendeur is er toegang tot het overkapte terras.

De fraaie keuken heeft een inrichting in houtkleurige en witte kastjes en laden, voorzien van een eiland met granieten blad en spoelbak en een wandopstelling, eveneens met granieten blad. Als apparatuur is aanwezig: een 5-pits kookplaat met afzuigkap, oven, koelkast, een vaatwasser en een close-in boiler voor direct warm water. Tevens is er plintverwarming.

Inpandig bereikbare garage en berging, netjes afgewerkt met tegelvloer, dubbele deuren aan de oprit zijde en tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur. Achtergelegen berging/kantoor/speelkamer met toegang tot het terras.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de betegelde badkamer.
De vloeren zijn belegd met laminaat en de hoofdslaapkamer heeft een airco.
Moderne, geheel betegelde badkamer, uitgerust met een inloopdouche, design hangcloset en een dubbele wastafel met meubel en spiegelkast.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikbare voorzolder, waar de CV-combiketel is geplaatst (Nefit ca. 2013) en de nodige bergruimte is. Zolderkamer voorzien van een royale dakkapel, laminaatvloer en eveneens bergruimte in de dakschuinte.

Tuin
Prettige achtertuin met veel privacy, geen achterburen en vrij uitzicht over de Goorloop. Fraaie veranda met glas dak, zonwering en spotjes, sierbestrating, gazon en houten schuttingen rondom met poort voor de achterom. De veranda kan volledig worden afgesloten middels screens waardoor er een “tuinkamer” ontstaat.
Houten overkapping/loungehoek met sierbestrating en dak-doorvoer voor een kachel. Een heerlijke plek waar je lang van je tuin kunt genieten.

Bijzonderheden
•Veel prettige en nuttige ruimte op de begane grond;
•Privacy biedende tuin, vrij gelegen aan de Goorloop;
•Goede isolatievoorzieningen en 10 zonnepanelen
•Deze woning heeft een Energielabel: B
•Gunstige ligging met allerlei voorzieningen binnen handbereik.
•Deze woning is absoluut de moeite van het bekijken waard!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×