040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Vossenstraat 17, Helmond

€ 159.000,= kosten koper

Circa 104 m2

Circa 96 m2

Circa 260 m3

Circa 1905

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Ideaal voor de starter die van gemak houdt. Instapklaar!

Verrassend ruim woonhuis met o.a. 2 slaapkamers en onderhoudsarme bestraatte tuin. Het pand is in 2016 grotendeels gerenoveerd. Dit betekent dat er een moderne keuken en badkamer, nieuwe cv, wanden en vloeren en deels vernieuwde elektra aanwezig zijn. Gelegen in hartje Helmond, in een rustige straat maar met alle voorzieningen binnen handbereik.
Inhoud : ca. 260 m³
Woonoppervlakte: ca. 96 m²
Perceeloppervlakte: ca. 104 m²
Bouwjaar : ca. 1905
Kadastraal bekend: Gemeente Helmond, sectie I, nummer 2574, groot 1 are en 4 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Entree; hal met meterkast (deels vernieuwde elektra) en verdiepte bergkast.

Toegang tot de sfeervolle woonkamer. De vloer is belegd met woon(sier)grind, doorlopend in de keuken. De wanden en het plafond zijn bezet met stucwerk en er zijn diverse inbouwspots.

Er is een open doorloop naar de grote keuken.
De inrichting is in een hoekopstelling geplaatst, voorzien van een zwart granieten blad en betegelde achterwand. Als (inbouw) apparatuur is aanwezig: 5 pits gasfornuis met rvs afzuigkap, oven met grill, vaatwasser en koelkast (de vrieskast gaat mee). Er is een goede lichtinval door het grote raam en de lichtkoepel.

In een ingebouwde hoekkast zit de CV ketel verstopt (Remeha 2016). Tevens kan de wasdroger hier geplaatst worden.

Portaal met toegang tot de geheel betegelde toiletruimte en aan de andere zijde,
de badkamer, geheel betegeld met witte wandtegels en grijze vloertegels, uitgerust met een douche, wastafel met meubel en een design radiator.

Eerste verdieping
Grote overloop, waar met gemak een bureautje of kastenwand geplaatst kan worden. Luik naar ruime berging aan de voorzijde van het huis.
Toegang tot twee slaapkamers, beiden met mooie vloerbedekking, behangen wanden en stucwerk plafonds.

Tuin
Onderhoudsvrije achtertuin, geheel bestraat met sierbestrating. De tuin is omheind met houten schuttingen en een stenen muur met houten poort naar de brandgang. Aan de achtergevel is een zonnescherm bevestigd. De tuin is op het Zuiden gesitueerd.

Bijzonderheden
• Gemoderniseerd in 2016; instapklaar!;
• Gunstig gelegen in het centrum, vrij parkeren voor de deur;
• Betaalbaar wonen;
• Zonnige tuin op het zuiden;
• Deze woning heeft een Energielabel: E

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×