040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Steenoven 12 B112, Meijel

€ 249.000,= kosten koper

Circa 635 (erfpacht) m2

Circa 115 m2

Circa 350 m3

Circa 1997.

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Bent u op zoek naar rust en ruimte? Dan is deze riante Finse bungalow met veel leefruimte bijzonder geschikt! Deze zeer complete woning is gesitueerd op bungalowpark Stille Wille gelegen aan de rand van het bos. Deze bungalow heeft o.a. veel leefruimte, een kelder en verdieping.

Een eigen oprit met overdekte carport geeft de mogelijkheid om 2 auto’s te parkeren. Er is een afsluitbaar poortje aanwezig. Via het pad heeft u toegang tot de woning.
Entree, hal met garderobe. Toegang tot de bijkeuken voorzien van de meterkast (6 groepen en krachtstroom) en de CV-opstelling (Combi 1997). Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur en er is een wastafel aanwezig.

De gehele woning is voorzien van een marmeren tegelvloer met vloerverwarming. De keuken is in 2011 geheel vernieuwd met een handgemaakte eiken keuken met Boretti (70x70) Majestic fornuis/oven, Boretti afzuigkap, koelkast, vaatwasser, 1,5 spoelbak, magnetron en een eikenhouten werkblad.
Via de keuken is tevens het zonneterras te bereiken.

De woonkamer heeft een sfeervolle houtkachel (2011) en op twee plaatsen tuindeuren (schuifpui) naar de tuin. Toegang tot slaapkamer 1.

De trap in de woonkamer geeft toegang tot de vide; hier is veel opbergruimte. Deze entresol kan gebruikt worden als werkplek of als extra slaapkamer. In de tweede slaapkamer ligt een marmeren vloer met vloerverwarming. Er is een extra telefoonaansluiting aanwezig in de slaapkamer en vide.

De complete badkamer is voorzien van een toilet, douche, een ligbad en een vaste wastafel in een meubel. De wanden en vloer zijn keurig betegeld.
Een trap biedt toegang tot de diepe kelder op stahoogte. Hier ligt een tegelvloer en er is een grondwaterpomp aanwezig voor een beregeningsinstallatie.
Tevens is er een grote koelkast en vrieskast met 6 lades.

Tuin
In de mooie bostuin zijn diverse zon- en schaduwplekjes op te zoeken. Het grote overdekte terras staat in verbinding met de woonkamer en keuken. Aan de voorzijde is ook een groot zonneterras met zonneluifels aanwezig. Het nieuwe tuinhuis beschikt over elektra en elektrische verwarming. De gehele tuin is voorzien van extra veel tuinverlichting en elektrapunten.

Bijzonderheden
- In 2014 is de dakbedekking vernieuwd.
- Woning staat op erfpacht.
- De erfpachtcanon bedraagt circa € 2.177,= per jaar.
- Servicekosten voor onderhoud, huisvuil en dergelijke bedraagt circa € 850,=
per jaar.
- Intercominstallatie t.b.v. toegangspoort.
- Horren en hordeuren aanwezig.
- Alle voorzieningen zijn aanwezig (gas, water, elektra, kabel enzovoorts).
- Goed geďsoleerd; overal isolatieglas (draai-/kiepramen), vloer- en dakisolatie.


Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

×