040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Herikhof 32, Nuenen

€ 297.500,= kosten koper

Circa 210 m2

Circa 130 m2

Circa 425 m3

Circa 1972

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Ruim, geschakeld woonhuis met garage, veel privacy aan de voor- en achterzijde en goede ligging dichtbij het sfeervolle centrum met alle voorzieningen, zoals winkels, Kernkwartier, scholen en sportaccommodaties.


Inhoud : ca. 425 m³
Woonoppervlakte : ca. 130 m²
Perceeloppervlakte: ca. 210 m²
Bouwjaar : ca. 1972
Kadastraal bekend: Gemeente Nuenen, sectie F, nummer 910, groot 2 are en 10 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Diepe voortuin wat de privacy in de woonkamer extra bevordert. De garage aan de voorzijde gesitueerd en er kan ook geparkeerd worden op eigen terrein. 
De entree geeft toegang tot de hal met tegelvloer en schoonmetselwerk wanden. De degelijke kunststof voordeur met isolatieglas is pas geplaatst. In de hal bevindt zich de meterkast en de geheel betegelde toiletruimte. Deze is voorzien van een hangcloset en fonteintje.

De sfeervolle woonkamer is voorzien van een warme parketvloer, een open haard en open trap naar de verdieping.
De wanden zijn bekleed met behang en het plafond is voorzien van stucwerk. De ramen zijn deels voorzien van kunststof kozijnen en allen uitgevoerd met dubbele beglazing.

Separaat gelegen keuken met nette inrichting. De keuken is gedateerd echter goed onderhouden en uitgerust met de volgende apparatuur: vaatwasser, combi magnetron, kookplaat en afzuigkap. Via een tuindeur toegang tot het terras en tuin.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot alle ruimten: er zijn totaal 4 slaapkamers en een ruime nette badkamer. De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een douche met thermostaat kraan, toilet, bidet, wastafel in een meubel en een design radiator. Een hooggeplaatst raam geeft daglicht en natuurlijke ventilatie.
De slaapkamers hebben allen vloerbedekking, drie ramen hebben nog enkel glas, deels zijn de kozijnen uitgevoerd in kunststof met HR++ glas.
Een van de kamers aan de achterzijde heeft een deur naar een balkon met uitzicht op de achtertuin.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap komt u op de voorzolder. Hier is de wasmachineaansluiting geplaatst en er is bergruimte. Toegang tot ruimte met de CV combiketel (Intergas ca. 2010). De ruime zolderkamer heeft een dakvenster en een wastafel.

Tuin
Zonnige achtertuin op het zuiden, aan de achtergevel is een zonnescherm aangebracht (ter overname). De tuin is aangelegd met een terras, gazon, vast groen in de borders en begroeide houten schuttingen. Er is een achterom.

Aan de voorzijde van het pand is de garage gelegen. Zowel van buiten als inpandig bereikbaar via de hal. De garage heeft een elektrisch bedienbare deur.

Bijzonderheden
- Prima ligging in een rustige, groen opgezette wijk.
- Alle voorzieningen op korte afstand, o.a. winkels in het dorpscentrum en het winkelcentrum Kernkwartier, scholen, sport en uitvalswegen.
- Degelijk gebouwd en ruim woonhuis, deels gerenoveerd.
- Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: C

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×